Logo
  • Nieuws
  • 7 augustus 2019

Personeel werkt verplicht elders om creativiteit en ontwikkeling te stimuleren

Het Amsterdamse techbedrijf Bynder laat van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 9 augustus geen personeel toe op kantoor. Tijdens deze Remote Week blijven de deuren van de zeven kantoren wereldwijd gesloten om de productiviteit en creativiteit van medewerkers te bevorderen. De ruim 350 medewerkers wordt gevraagd elders te werken.

Beeld Personeel werkt verplicht elders om creativiteit en ontwikkeling te stimuleren

De reistijd die medewerkers besparen wordt ingezet voor persoonlijke ontwikkeling: medewerkers kunnen tijdens de Remote Week gebruik maken van LinkedIn Learning.

Marianne Spaans, Manager People & Talent bij Bynder: “Tijdens deze hete zomermaanden wil niemand voortdurend op kantoor zitten – dat komt de creativiteit en productiviteit niet ten goede. Met de juiste tools kun je gelukkig overal aan de slag. Bovendien levert deze week enorm veel tijd op, aangezien mensen niet meer naar kantoor hoeven te reizen. Met de Remote Week willen we stimuleren dat hier optimaal gebruik van wordt gemaakt. Ik ga zelf lekker vanuit huis werken. Volgende week trouw ik in onze eigen achtertuin, dus ik kan tussen de werkzaamheden door nog even de laatste voorbereidingen treffen. Andere collega’s gebruiken deze week om hun familie te bezoeken. Op ons kantoor in Amsterdam werken mensen van 36 verschillende nationaliteiten. Ook voor hen is het heerlijk om vanuit ‘thuis’ te werken en tegelijkertijd te genieten van hun familie.”

Geen reistijd

Medewerkers krijgen daarnaast de mogelijkheid de reistijd die ze besparen te gebruiken om zich te verbreden of te verdiepen. Tijdens de Remote Week hebben ze toegang tot de duizenden cursussen van het LinkedIn Learing platform. Spaans: “We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich tot hun volle potentieel ontwikkelen. Dat faciliteren we tijdens deze editie van de Remote Week met onbeperkt toegang tot het LinkedIn Learning platform. Via samenwerkingstool Slack houden de medewerkers elkaar op de hoogte van hun ervaringen. Daar zien we nu al studiegroepjes ontstaan, dus volgens mij gaat er veel gebruik van worden gemaakt!”

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.