Logo
  • Nieuws
  • 4 februari 2021
  • Arbo Unie

Webinar Job- en Homecrafting op dinsdag 16 februari

We proberen om alles ‘zo normaal mogelijk’ te laten doorgaan in een abnormale tijd. We vertonen allemaal een enorme veerkracht en flexibiliteit. Maar nu de lockdown aanhoudt wordt de veerkracht van velen zwaar op de proef gesteld. Dat betekent dat je extra veel aandacht aan je medewerkers moet geven om hen te steunen en te motiveren. Bijvoorbeeld door de teugels te laat vieren. Zo voorkom je mentale en fysieke overbelasting en houd je je medewerkers energiek en veerkrachtig.

Beeld Webinar Job- en Homecrafting op dinsdag 16 februari

Medewerkers laten experimenteren met het aanpassen van werk en privé aangelegenheden dat ze het prettigst leven en werken, is een trend die Job- en Homecrafting wordt genoemd. In dit webinar nemen onze experts je mee in de wereld van Job- en Homecrafting en gaan ze met je in gesprek over oplossingen en mogelijkheden voor jouw organisatie in deze tijd van crisis. Met als doel energieke mensen die lekker in hun vel zitten, ruimte ervaren om hun werk zelf in te richten en in verbinding te blijven met collega’s.

Programma in vogelvlucht

Onder de enthousiasmerende begeleiding van Camiel Notermans gaan we in gesprek over:

  • Wat is de impact van deze tweede lockdown
  • Hoe je Job- en Homecrafting kunt inzetten
  • Hoe zorg je voor meer werkplezier en verbondenheid

Met wie kun je in gesprek?

  • Anita Koops, Strategisch Arbeids & Organisatie adviseur bij Arbo Unie
  • Maartje Schroeten, Strategisch Arbeids & Organisatie adviseur bij Arbo Unie

Details

  • Dinsdag 16 februari 2021
  • Aanvang 11:00 uur tot 12.00 uur

Na afloop komt de uitzending ook on-demand beschikbaar. Mocht je niet live kunnen participeren, meld je dan wel graag aan. Je ontvangt dan van ons de terugkijklink, die je ook met andere geïnteresseerden kunt delen.

Schrijf je hier in voor het webinar.

 

Arbo Unie is een groep gedreven professionals in de bedrijfsgezondheidszorg, die organisaties vooruit brengt. Wij helpen mensen een leven lang optimaal te laten werken. Op een gezonde, veilige en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Arbo Unie is er voor organisaties in Nederland, die de filosofie van duurzame inzetbaarheid delen en die willen investeren in mensen.

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.