Logo
  • Partnerbijdrage
  • Achtergrond
  • 5 juni 2024
  • Salure

Gelijk werk, gelijk loon: HR-tips voor de nieuwe EU-richtlijn loontransparantie

Ben jij al klaar voor de nieuwe EU-richtlijn voor loontransparantie? Vanaf juni 2027 moeten bedrijven met meer dan 150 werknemers hierover gaan rapporteren. Dit betekent dat je je binnenkort moet voorbereiden. Maar geen zorgen, Salure helpt je op weg!

Beeld Gelijk werk, gelijk loon: HR-tips voor de nieuwe EU-richtlijn loontransparantie

Op 25 juni organiseert Salure het webinar "Gelijk werk, gelijk loon: Bereid je voor op de nieuwe EU-richtlijn", waarin Future of Work-expert Anita Lettink jou alles vertelt wat je moet weten.

Waarom je dit webinar niet wilt missen:

1. Inzicht in de nieuwe richtlijn

Tijdens het webinar geeft Anita Lettink een helder overzicht van de nieuwe EU-richtlijn voor loontransparantie. Ze legt uit wat deze richtlijn inhoudt en wat er precies van bedrijven verwacht wordt.

2. Impact op HR-beleid

Ontdek de gevolgen van deze richtlijn voor jouw HR-beleid. Welke stappen moet je nemen om te voldoen aan de nieuwe eisen? Hoe kun je je organisatie voorbereiden op deze verandering? Lettink geeft concrete voorbeelden en adviezen.

3. Praktisch stappenplan

Je krijgt een duidelijk stappenplan aangereikt om je organisatie klaar te stomen voor 2027. Van het uitvoeren van loonanalyses tot het aanpassen van je HR-beleid, je ontvangt alle tools die je nodig hebt.

Meld je nu aan!

Wil jij je HR-beleid toekomstbestendig maken en ervoor zorgen dat jouw organisatie klaar is voor de nieuwe EU-richtlijn? Mis dit webinar van Salure dan niet!

Wanneer?

Datum: dinsdag 25 juni 2024
Tijd: 14:00 - 14:45 uur

Hoe meld ik me aan?

Meld je gratis aan op deze pagina.

Maak van gelijkheid en transparantie een speerpunt in jouw organisatie en bereid je voor op de toekomst. Salure ziet je graag op 25 juni!

Krijg meer overzicht en werk efficiënter met de diensten van Salure. Salarisadministratie uitbesteden of goed advies nodig? Of wil je meer grip krijgen op je HRM-data? Dan ben je bij Salure aan het juiste adres. Met de software van AFAS ondersteunt Salure organisaties met de salarisadministratie en HR. Daarnaast ontwikkelt Salure ook zelf software: SalureConnect en koppelingen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.