Logo
  • Nieuws
  • 30 september 2019
  • Bron: NPDI

Kroon op het Werk prijs 2019 gaat naar de Kennemer Duincampings

Op 26 september 2019 is tijdens het Vitality Event door voorzitter Joke Storm van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid de 19e Kroon op het Werk prijs uitgereikt aan de Kennemer Duincampings. De prijs is bestemd voor organisaties die uitblinken in het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Beeld Kroon op het Werk prijs 2019 gaat naar de Kennemer Duincampings

Uniek is de hele open bedrijfscultuur en sterke individuele aandacht van de Kennemer Duincampings . De medewerkers zijn enorm bevlogen en betrokken en stralen dat ook uit. Dat resulteert in een snel groeiend bedrijf waar keihard wordt gewerkt en een zeer laag verzuim. Een bedrijf dat zich houdt aan de arbeidstijden en waar iedereen deelt in de winst. Een uitstekend voorbeeld voor de horecasector.

De genomineerden

De drie andere genomineerden, de IC afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, VDR Bouwgroep Deventer en Florius Hypotheken bleken uitstekende runner ups. Alle drie lichtende voorbeelden voor hun sector en alle reden voor ander bedrijven om hen uit te nodigen om hun ervaringen te delen.

Bekijk en luister hier naar de winnaar en de genomineerden.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.