Logo
  • Nieuws
  • 14 februari 2008
  • Arzu Kokeng
  • Bron: Redactie HRpraktijk.nl

Flirt u wel eens met uw baas?

Ruim 36 procent van de Nederlandse beroepsbevolking geeft aan dat flirten tussen collega’s onderling wel kan, maar wanneer er een verschil in functie bestaat denken zij hier anders over. Dit blijkt uit de onlangs afgesloten Valentijnspoll van Unique Uitzendburo onder 500 werknemers.

Beeld Flirt u wel eens met uw baas?

Flirten op het werk moet kunnen. Ruim de helft van de Nederlandse medewerkers is van mening dat er niks mis is met sjansen op kantoor. Bijna 25 procent vindt dat dit niet met de baas gedaan moet worden. Voor veel werknemers is er een duidelijk verschil in flirten tussen collega’s onderling en tussen werknemers en leidinggevenden.

 

Stille liefdes op de werkvloer?
Uit onderzoek van Online Magazine Singlessite blijkt dat van alle in stilte verliefde singles bij u op kantoor slechts zo'n 6 procent de stoute schoenen aantrekt om op Valentijnsdag openlijk uit te komen voor zijn of haar vlinders in de buik. Een overige 12 procent is niet zo dapper: zij kiezen er voor om ook na Valentijnsdag in stilte verliefd te blijven.

 

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.