Logo
  • Nieuws
  • 10 juni 2020

Toekomst van werk: 'Nooit meer normaal'

Herken je dat. De wekker gaat en je drukt nog even de 'snooze-knop' in. Heerlijk nog 9 minuten in dromenland, in een wereld rustig en normaal. Maar, terwijl jij verder slaapt verandert de wereld om je heen in een rap tempo en zit je ineens midden in een onverwachte COVID-19 crisis…

Beeld Toekomst van werk: 'Nooit meer normaal'

De actuele ontwikkelingen wachten niet op slaapkoppen, snoozers en mensen die denken dat alles bij het oude blijft. Op het online congres Tomorrow@work schudt trendverkenner Wim van Rooijen u verbaal wakker en zorgt hij ervoor dat uw 'adaptieve genen' worden geprikkeld door in een sneltreinvaart een actueel overzicht te geven van  uiteenlopende ontwikkelingen en bewegingen.

Wat zijn de technologische en maatschappelijke trends in werk en werkomgeving? Waarom is snel innoveren nu belangrijker dan ooit? Wat is de impact van kunstmatige intelligentie, robotisering en big data? Hoe gaan andere sectoren om met verandering en wat kun je daarvan leren? Van Rooijen haalt de turbulente wereld om je heen naar binnen en geeft je inspiratie om een boost te geven aan veranderingen binnen jouw organisatie. Zijn keynote 'Nooit Normaal' is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.