Logo
  • Blog
  • 30 maart 2020

Weet jij hoe je medewerkers zich voelen? Gratis Corona Check-in!

Met de aanhoudende Coronacrisis staan we allemaal voor een uitdagende tijd, waar jij als ondernemer je bedrijf en je werknemers zo goed mogelijk doorheen wilt loodsen. Onze super korte, maar effectieve, check-in laat zien hoe het met je medewerkers gaat. We bieden dit gratis aan voor organisaties die een vinger aan de pols willen houden bij hun medewerkers.

De actie bestaat uit een gratis survey waarin je de vijf vragen stelt aan je medewerkers om bij ze in te checken. Je kunt de vragenlijst zo vaak gebruiken als je wilt. Zo kun je de ontwikkelingen monitoren. De survey is volledig anoniem. De URL die je van ons krijgt, stel je beschikbaar aan je medewerkers via mail, via Teams, via je intranet, etc. Medewerkers kunnen dagelijks of wekelijks even inchecken.

Bekijk de voorbeeld vragenlijst

Online dashboard

Je krijgt samen met de URL voor de vragenlijst ook meteen toegang tot een online dashboard. Zodra de eerste resultaten binnen komen, kun je starten met monitoren. Heel eenvoudig dus! Op deze manier kun je verbonden blijven met je werknemers én relevante inzichten verkrijgen om ze in deze onzekere tijd te ondersteunen. Dagelijks ondervragen wij zelf tenminste 300 werknemers in Nederland. Dit geeft een beeld van hoe de Nederlandse werknemer er gemiddeld voorstaat. NB. Het dashboard is het beste te bekijken in een Chrome browser op laptop of desktop.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.