Logo
  • Nieuws
  • 10 september 2021

Webinaropname: De impact van HR op veerkracht bij hybride werken

Hybride werken vraagt om veerkrachtige medewerkers. Zij moeten zich steeds aanpassen aan de verschillende werkomgevingen. En bevlogen zijn om het maximale resultaat te halen uit die werkomgeving. HR-teams moeten nu de employee journey op hybride werken aanpassen om het potentieel van medewerkers te ontsluiten. In deze webinaropname krijgt u inzicht in de voorwaarden voor veerkracht in hybride werkomgevingen en hoe u die met uw HR-team stimuleert.

Beeld Webinaropname: De impact van HR op veerkracht bij hybride werken

HR moet nu de complete employee journey opnieuw gaan inrichten op het hybride werken. Van het eerste contact tot de blijvende contacten na het afscheid. Waar moet je als HR-team daarbij rekening mee houden? Welke factoren stimuleren veerkracht in hybride werken?

In dit webinar bekijkt Lars Boom, Country Manager Benelux bij Personio, veerkracht in de context van hybride werken. Hij bespreekt hoe het HR-team veerkracht en bevlogenheid kan stimuleren en welke stappen je daarin concreet kan zetten.

Onderwerpen die behandeld worden zijn ondermeer:

  • Wat is veerkracht, wat stimuleert én ondermijnt veerkracht op het werk?
  • Hoe kan je een veerkrachtigere werkomgeving mogelijk maken en het daarmee potentieel van mensen ontsluiten en benutten?
  • Wat zijn nieuwe manieren om veerkracht van medewerkers te stimuleren in gezondheid, teamgeest en productiviteit?

Bekijk opname >>

HR Academy biedt opleidingen voor Human Resources. Onze passie is om mensen een stap verder te brengen in hun carrière. Dit doen we door HR-professionals te ondersteunen met een uitgebalanceerd aanbod opleidingen. Binnen dit aanbod zijn alle opleidingen van topniveau onder begeleiding van hoogleraren en experts.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.