Logo
  • Nieuws
  • 1 december 2010
  • Lianne Bouman

Twittert u mee over duurzame inzetbaarheid medewerkers?

Organisaties die sturen op duurzame inzetbaarheid, voeren een actief beleid zodat medewerkers ook in de toekomst toegevoegde waarde kunnen leveren. Wilt u weten hoe u uw medewerkers duurzaam kunt inzetten? Op de website Duurzaaminjewerk.nl kunt u ideeën, kennis en best practises uitwisselen.

Beeld Twittert u mee over duurzame inzetbaarheid medewerkers?

U wordt uitgenodigd mee te doen via social media, zoals Linkdln en twitter om te discussiëren over de laatste nieuwe ontwikkelingen rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

 

Best practises

Eind oktober 2010 vond het NEN-seminar ‘Sturen op duurzame inzetbaarheid plaats. Op die dag werd ook de site www.duurzaaminjewerk.nl gelanceerd. U vindt er alle informatie op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en werkvermogen van medewerkers.

 

Het seminar had tot doel informatie, kennis, ervaringen en best practices uit te wisselen over hoe medewerkers kunnen bijdragen aan de prestaties van de organisatie en daar zelf ook meerwaarde aan kunnen ontlenen. Ruim 100 deelnemers uit bedrijfsleven en overheid werd het nut van NPR 6070 uitgelegd, een richtlijn om te kunnen sturen op duurzame inzetbaarheid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.