Logo
  • Nieuws
  • 19 oktober 2012
  • Mariel Hovemann

Tjellens wint Kroontjesestafette met Duurzame inzetbaarheid

Tjellens Loopbaan Professionals ontving de Kroontjesestafette, de werkgeversprijs voor een stevig en duurzaam inzetbaarheidbeleid. Tjellens kreeg de prijs voor haar unieke HR-beleid voor gedetacheerden, de aandacht voor opleiding en ontwikkeling en toekomstvisie.

Beeld Tjellens wint Kroontjesestafette met Duurzame inzetbaarheid

Bob van den Berg, directeur, blikt terug op de eerste vijf vitale jaren: “We hebben keurmerken behaald en de recruitersprijs 2009 gewonnen, maar de echte kroon op het werk is natuurlijk de prijs die we vandaag in ontvangst nemen. Inzetten op duurzame inzetbaarheid en gezonde en gemotiveerde medewerkers versterkt de prestaties die je individueel en als bedrijf neerzet. Daar hebben zowel werkgever als werknemer belang bij.”

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zelf ook aan de slag met Duurzame inzetbaarheid? Laat u inspireren door het onderzoeksrapport 'Duurzame inzetbaarheid in de HR-praktijk' inclusief 4 uitgebreide praktijkcases en realiseer uw eigen HR-doelstellingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Meer informatie en downloaden...

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Gezondheid

Wouter van Ginkel, directeur van de stichting Kroon op het Werk, beaamt dat. “Werk en gezondheid beïnvloeden elkaar. En wie heeft er geen belang bij langer, gezonder en met plezier werken. Het is belangrijk dat werkgevers dat faciliteren.” De Stichting Kroon op het Werk ontwikkelde samen met TNO verschillende programma’s om dat proces te ondersteunen waaronder de Duurzame Inzetbaarheid IndeX (DIX).

 

De Kroontjesestafette is een prijs die werkgevers aan elkaar doorgeven. Zo spreken zij hun waardering uit over de manier waarop andere bedrijven duurzame inzetbaarheid binnen hun bedrijf organiseren.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.