Logo
  • Nieuws
  • 8 februari 2019
  • Bron: CSU

CSU ‘Top Employer’ door DI-programma ‘Fris in je Werk’

Voor de zesde keer op rij mag CSU zich ‘Top Employer Nederland’ noemen. Dit wereldwijde certificaat van het Top Employers Institute wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties die de allerbeste werkomgeving creëren. CSU doet dit onder meer met 'Fris in je Werk', een programma van activiteiten om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.

Beeld CSU ‘Top Employer’ door DI-programma ‘Fris in je Werk’

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke certificeerder en legt elk jaar het HR-beleid van toonaangevende organisaties langs de meetlat. Dit jaar certificeerde het meer dan 1500 bedrijven in 118 landen. CEO David Plink: "Wij zijn van mening dat de gecertificeerde bedrijven uitzonderlijk werkgeverschap laten zien en hun mensen op de eerste plaats zetten. Deze bedrijven verrijken de professionele wereld met hun toewijding aan een uitzonderlijk HR-beleid en zijn daardoor erkend als employer of choice."

Projecten en opleidingen

Met het Top Employer-certificaat bewijst CSU bij de beste werkgevers van Nederland te horen. Marco Gramser, directeur HR: "En dat voor de zesde keer, een bijzondere bevestiging van onze ambitie om de aantrekkelijkste werkgever in de branche te zijn. Bij CSU staan onze mensen altijd op nummer één: ons bedrijf moet een thuis zijn, waar ze kunnen uitblinken, hun talenten ontwikkelen en uitstekende arbeidsvoorwaarden krijgen. Daar investeren we al jaren in, en dat blijven we doen. Zoals met ‘Fris in je Werk’, een omvangrijk programma van activiteiten om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden, met onder andere budgetcoaching, gratis fysiotherapie, health checks en hulp bij psychische klachten. Maar ook de succesvolle SROI-projecten en het uitgebreide opleidingstraject, waaronder de grootste basisvakopleiding in de branche."

 

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.