Logo
  • Nieuws
  • 12 oktober 2015
  • Bron: WeWork

Rave met je baas op kantoor tijdens Amsterdam Dance Event

Vanaf vandaag kunnen Amsterdamse kantoren zich aanmelden voor een pop up rave van 15 minuten op hun kantoor. Een team van wandelende speakers komt dan aanstaande woensdag tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) langs om een office rave te organiseren.

Beeld Rave met je baas op kantoor tijdens Amsterdam Dance Event

De co-working space Wework zet tijdens het ADE een dance team in met speakers op hun rug onder begeleiding van een DJ bus en DJ om zo kantoren te verrassen met een goede dosis fun aldus de initiatiefnemers.

Hard werken en plezier

"De bedoeling is dat het kantoor even helemaal los kan gaan op energieke beats waarna je weer achter je laptop kruipt. De office rave zal zorgen voor gegarandeerde lol en de juiste energieboost om de werkdag voort te zetten," aldus Eugen Miropolski, Regional Director Wework Europe. "Working is a way of life, not just a living is ons credo en hiermee streven we als co-working community naar om een nieuwe visie op het begrip ‘werken’ te verspreiden. Werk en privé zijn in deze tijd niet los van elkaar te zien. Zolang je doet waar je hart ligt, vervagen deze grenzen. Hard werken en plezier hebben op de werkvloer horen dan ook hand in hand te gaan. Daarom organiseren we de morning- & Office raves tijdens ADE.”

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.