Logo
  • Nieuws
  • 29 maart 2019

Werkgeluk bij Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft de 2e plaats op de lijst van Best Workplaces 2019 van Nederland behaald. Wanneer een organisatie Great Place to Work Certified is, voldoet de organisatie aan de criteria op basis van de medewerkersperceptie en het werkgeversbeleid. Bij Tony’s Chocolonely staat de missie voorop in alles wat ze doen en dat dragen ze uit middels de kernwaarden. Een ‘Tony’ is kritisch, eigenzinnig en ondernemend en doet de dingen zo, zodat iedereen er blij van wordt. Werkgeluk is daarbij de sleutel.

Beeld Werkgeluk bij Tony's Chocolonely

René Brouwers, directeur Great Place to Work Nederland: “De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Great Place to Work heeft voor de tweede keer het vertrouwen, trots en plezier binnen Tony’s gemeten. Het is bijzonder om te zien hoe Tony’s haar onderscheidende cultuur weet te behouden, juist in tijden van ongekende groei. Wat ons opvalt is hoe Tony’s zich bewust is van de kracht van een sterke missie. Een gedragen missie verbindt, levert het gewenste resultaat op, en motiveert mensen van binnenuit.
Dat doet Tony’s blijkbaar effectief: de stelling in uit onze vragenlijst De wijze waarop wij een bijdrage leveren aan de maatschappij geeft mij een goed gevoel scoort erg hoog met 99%. De Tony’s manier van doen zie je niet alleen terug in speelse wijze van hoe medewerkers onderling communiceren en over de organisatie praten maar ook hoe het werkgeversbeleid is vormgegeven.”

Zie hier hoe Tony’s dat doet.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.