Logo
  • Nieuws
  • 17 december 2018
  • Bron: Korn Ferry

L'Oreal wint Employee Engagement Award onder meer voor digital upskilling

L’Oréal Nederland heeft voor de hoge betrokkenheid van haar medewerkers de Korn Ferry Employee Engagement Award gewonnen. Volgens Eva Szreder, Human Resources Directeur, is de betrokkenheid vooral zo hoog omdat iedereen een gepersonaliseerd trainingsprogramma krijgt.

Beeld L'Oreal wint Employee Engagement Award onder meer voor digital upskilling

Hendrik van Maaren, Client Director Korn Ferry, met Eva Szreder, Human Resources Directeur L'Oréal Nederland, en Jean Charles Bondy, Algemeen Directeur L'Oréal Nederland

De medewerkersbetrokkenheid werd door het wereldwijde organisatieadviesbureau Korn Ferry gemeten aan de hand van het hoogste percentage positieve reacties op twee punten:

  1. Ik ben trots om voor L’Oréal Nederland te werken.
  2. Ik zou L’Oréal Nederland aanraden als een goede werkplek.

Ontwikkeling en verantwoordelijkheid

L’Oréal Nederland dankt de hoge betrokkenheid van haar medewerkers aan de mensgerichte cultuur van de organisatie. "Wij hebben altijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze mensen," vertelt Szreder. "Iedereen krijgt een gepersonaliseerd trainingsprogramma en managers volgen daarbij een speciaal voor hen ontwikkeld leadership programma. Ook zijn we al geruime tijd bezig om alle medewerkers te voorzien van digital upskilling." Een must om waarde te behouden in deze snel veranderende wereld aldus Szreder.
De creatieve en dynamische werkomgeving en het uitdagende werk zijn volgens Szreder ook kenmerken die medewerkers appreciëren. "Mensen krijgen bij L’Oréal al snel een grote mate van verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid. De enquête laat dan ook zien dat onze medewerkers zich zeer gemotiveerd voelen om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen. Dat maakt mij erg trots!"

De jaarlijkse Korn Ferry Engagement Survey wordt gehouden onder 530 bedrijven (69 in Nederland) en 3,7 miljoen respondenten in meer dan zestig landen wereldwijd.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.