Logo
  • Achtergrond
  • 17 maart 2024
  • Redactie HR Praktijk

Studiekosten terugbetalen? Ligt aan de inhoud van het studiekostenbeding - De ins & outs

De inhoud van een studiekostenbeding is vaak onderwerp van discussie tussen werkgever en werknemer. Wat moet daar precies instaan? Daar heeft de Hoge Raad in het verleden meerdere uitspraken over gedaan. Mr. Petra Kroon, docente van de online cursus Arbeidsovereenkomst in de HR-praktijk legt in deze video uit wat de belangrijkste conclusie is.

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.