Logo
 • Partnerbijdrage
 • Nieuws
 • 23 maart 2023
 • Bron: Salure

Webinar Data-Driven Recruitment: 4 hacks om slimmer te werven in 2023

Ook in 2023 blijft de krappe arbeidsmarkt een heikel punt voor werkgevers: maar liefst twee derde ervaart veel moeite met het vervullen van vacatures. Hoe zorg je dat je hier tussenuit springt en de juiste kandidaat vindt? Ontdek 4 hacks om slimmer te werven tijdens het gratis webinar op 20 april!

Beeld Webinar Data-Driven Recruitment: 4 hacks om slimmer te werven in 2023

Om geen kandidaten mis te lopen, zetten steeds meer werkgevers in op data-driven recruitment met een ATS-systeem (Applicant Tracking Software). Door zo’n systeem aan te sluiten op je HRM-systeem, loopt het wervings- en indiensttredingsproces naadloos door.

Op donderdag 20 april nemen de experts van Salure je mee door het ATS-systeem Recruitee, gekoppeld aan het HR-systeem van AFAS. Je leert in 30 minuten hoe je deze twee systemen samen inzet om de 4 grootste recruitmentuitdagingen in 2023 aan te gaan:

 1.  Hoe zorg je dat je vacatures in één klik bovenaan zichtbaar zijn op vacaturesites?
 2.  Hoe kun je als hiring manager en interviewer samen slimmer werven?
 3. Hoe zorg je dat je recruiter zich 100% kan focussen op kandidaten?
 4. Hoe krijg je inzicht in de recruitment funnel?

Is het jouw doel om in 2023 om sneller de juiste kandidaat te werven? Meld je dan aan voor dit gratis webinar van Salure.

Praktische informatie

 • Wanneer: donderdag 20 april 2023
 • Hoe laat: 10:00 – 10:30 uur
 • Waar: Online
 • Kosten: Gratis

Aanmelden

Mis het niet en meld je gratis aan voor het Webinar Data-driven Recruitment: 4 hacks om slimmer te werven in 2023.

Krijg meer overzicht en werk efficiënter met de diensten van Salure. Salarisadministratie uitbesteden of goed advies nodig? Of wil je meer grip krijgen op je HRM-data? Dan ben je bij Salure aan het juiste adres. Met de software van AFAS ondersteunt Salure organisaties met de salarisadministratie en HR. Daarnaast ontwikkelt Salure ook zelf software: SalureConnect en koppelingen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.