Logo
  • Nieuws
  • 12 juni 2008
  • Arzu Kokeng

Wanneer solliciteert u bij studenten?

Vandaag gaat in Amsterdam, tijdens het congres Generatie Y@work, het online handelshuis studentstock.nl live. Jort Kelder zal digitaal en op typerende wijze de bezoekers meenemen naar de toekomst van recruitment.

Beeld Wanneer solliciteert u bij studenten?

Op studentstock.nl kunnen talentvolle studenten zich op een unieke manier presenteren. De missie van Studentstock is de arbeidsmarkt transparant maken en ervoor zorgen dat studenten inzicht krijgen in hun marktwaarde.

 

Met gouden bergen binden werkgevers talent. Voor studenten is de keuze dan ook snel gemaakt. Toch gaat het vaak fout. Negentig procent van de studenten zegt al binnen één jaar hun eerste baan op. Dat is verspilde tijd en energie voor de recruiter, de werkgever én de talentvolle starter.

 

Dat kan anders. Werkgevers gaan solliciteren bij talentvolle studenten. Al bemiddelt studentstock.nl niet tussen bedrijven en studenten, de site zorgt wel voor een gezonde handel in talent. Uiteindelijk bepaalt de student zelf waar hij zijn talenten etaleert. Indien u zich geroepen voelt om de lancering van studentstock.nl mee te beleven, volgt hieronder het programma:

 

16:30 – 17:00 Ontvangst

17:00 – 17:15 Digitale lancering door Jort Kelder

17:15 – 17:30 Persmoment

 

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.