Logo
  • Nieuws
  • 20 juli 2021
  • Bron: Coalitie Anders Reizen

Groot onderzoek naar duurzame mobiliteit

Om te ontdekken wat werkend Nederland wil als het aankomt op ‘hybride’ werken en duurzame mobiliteit is de Coalitie Anders Werken een grootschalig onderzoek gestart. Meedoen kan tot 16 augustus.

Beeld Groot onderzoek naar duurzame mobiliteit

Met het onderzoek wil de coalite achterhalen hoe Nederland werkt en vooral: hoe Nederland – na corona – het liefst zou wíllen werken. Speciale aandacht is er voor thuis, op kantoor of op een andere plek werken en de balans hiertussen. Ook zaken als het woonwerkverkeer, face-to-face versus beeldschermcontact en de manier waarop u als werknemer wordt begeleid komen aan de orde. Tal van deelnemende bedrijven uit de Coalitie Anders Reizen hebben de vragenlijst inmiddels verspreid onder hun medewerkers.

Meedoen

Er zijn twee manieren om mee te doen aan het onderzoek. Dat kan individueel via deze link, of met een vragenlijst voor de hele organisatie (>500). Er wordt in dat geval een unieke link aangemaakt, zodat eventueel de resultaten van uw organisatie inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Zo kan er ook optioneel een benchmark uitgevoerd worden. Voor het aanmelden van bedrijven, neem contact op via secretariaat@andersreizen.nu

De Coalitie Anders Reizen (70 deelnemende organisaties, 500.000 werknemers) werkt samen met I&O Research, Alliantie Digitaal Samenleven, Tilburg University en de Volkskrant. Het onderzoek loopt tot 16 augustus. In september worden de resultaten gepubliceerd.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.