Logo
  • Persbericht
  • 13 september 2016
  • BeFrank
  • Bron: Persbericht

BeFrank stoomt Nederland klaar voor fit pensioen

BeFrank gaat Nederlanders verder aansporen om gezonder te leven. Onder de noemer ‘BeFit’ worden vanaf deze week tal van nieuwe, interessante artikelen over ontspanning, inspanning en voeding gedeeld.

Fit zijn voor later, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Een marathon lopen zonder training is immers ook geen optie. BeFrank inspireert Nederlanders vanaf deze week met interessante artikelen over hoe je gezond en fit kunt blijven. “Dan moet je onder meer denken aan artikelen over nieuwe work-outs, soorten yoga, mindfullness-oefeningen en gezonde voeding. Met als doel dat je straks zo lang mogelijk kunt genieten van je pensioen.”, vertelt Marianne de Boer, Directievoorzitter van BeFrank.

Financieel fit

Al sinds de oprichting in 2011 is BeFrank bezig met het financieel fit maken van mensen. Dat gebeurt door middel van slimme online tools en te communiceren op een manier die iedereen begrijpt. Zo krijgen steeds meer Nederlanders inzicht in hun spaarpotje voor later. En dat is hard nodig, want uit onderzoek van BeFrank blijkt dat het pensioenbewustzijn in Nederland, en dan met name onder jonge mensen, nog steeds erg laag is. Zeker 40 procent van de Nederlanders heeft geen idee hoe het is gesteld met hun pensioen.

Gezonde lifestyle

“Maar naast de eigen portemonnee speelt natuurlijk ook je eigen lijf een belangrijke rol in een gezond pensioen. Je wilt immers ook later lekker kunnen leven en genieten van je pensioen.”, aldus De Boer. Ook daar leveren we nu een bijdrage aan met de lancering van BeFit. Op dezelfde manier als waarop we al vijf jaar communiceren over het pensioen van mensen: duidelijk en vooral ook eerlijk. Zo stomen we heel Nederland klaar voor een fit pensioen. Financieel én fysiek.” De artikelen over een gezonde lifestyle zijn vanaf deze week te vinden op BeFrank.nl/BeFit.

Pensioenevent

BeFit is ook het thema van het pensioenevent dat BeFrank op 11 oktober organiseert. Bedoeld voor werkgevers, pensioenadviseurs en andere pensioenprofessionals die geïnteresseerd zijn in de facetten van een modern pensioen. Hoe houden we de pensioensector fit? En hoe fit zijn medewerkers eigenlijk? Het zijn vragen als deze die tijdens dit pensioenevent aan bod komen. Sprekers zijn onder meer Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden en trendwatcher Farid Tabarki. Meer informatie is te vinden op befrank.nl/pensioenevent.

BeFrank is een moderne online pensioenuitvoerder en biedt werkgevers een duidelijk pensioen tegen lage kosten. We doen er alles aan om pensioen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Zowel werkgever als werknemer hebben eenvoudig realtime inzicht in alle pensioengegevens. Zo willen we pensioen weer dichter bij mensen brengen.