Logo
  • Video
  • 27 april 2020

Video: Zo zet u HR Analytics effectief en succesvol in binnen uw organisatie

In veel organisaties wordt het belang van HR Analytics inmiddels onderkend; het analyseren en interpreteren van data is onmisbaar om te komen tot datagedreven HR-beleid. Maar hoe zet je de volgende stap, met HR Analytics echt waarde creëren voor de organisatie?

  • Hoe krijg je (meer) draagvlak binnen de organisatie voor HR Analytics projecten?
  • Hoe kun je met storytelling-technieken data tot leven brengen?
  • Hoe overtuig je de lijn van nut en noodzaak van HR Analytics?
  • Hoe zet je de stap – of vervolgstappen – naar een meer datagedreven HR-beleid?

In het webinar dat 16 april 2019 gehouden werd gaf Irma Doze, eigenaar van AnalitiQs en dagvoorzitter van het Nationaal HR Analytics Congres antwoord op deze vragen. 

Kijk hieronder het webinar terug en krijg inzicht in hoe u met datagedreven HR daadwerkelijk kunt bijdragen aan de organisatieresultaten. 

 

 

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips