Logo

Cases

Deze cases geven een helder overzicht van aansprekende projecten die zijn uitgevoerd door verschillende leveranciers. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden, vertellen leveranciers over deze projecten; hoe ze tot stand kwamen, welke uitdaging zij hadden, hoe het project is ingevuld en met welk resultaat. Deze cases zijn een uitstekend hulpmiddel voor iedere HR-professional bij de zoektocht naar en keuze van nieuwe leveranciers.

Cases in categorie Werving & selectie (2)

  • Beeld GrassGreener Europe helpt irrigatiekoning Revaho aan de beste managers

    GrassGreener Europe helpt irrigatiekoning Revaho aan de beste managers

    Revaho, een dochteronderneming van de Netafim Group, is een producent van geavanceerde druppel irrigatie systemen en tevens groothandel en importeur voor alle mogelijke producten en materialen, die nodig zijn voor irrigatie in de kassen en in het open veld. Het bedrijf maakt momenteel een snelle groei door en is daardoor vrijwel permanent op zoek naar nieuwe mensen. Voor het aantrekken van executive toptalent maakt Revaho gebruik van de kennis en kunde van het executive search bureau GrassGreener Europe.
  • HR speelt centrale rol bij vernieuwing ING: Building great leaders and better managers

    Wendbaar, flexibel en innovatief: ING vernieuwt in hoog tempo de organisatie om optimaal in te kunnen spelen op de wensen van klanten. HR speelt hierin een centrale rol. De wereld verandert. ING vernieuwt de organisatie in een snel tempo. Als eerste bank is ING volgens de agile-methode gaan werken. Bedrijven als Google, Netflix en Spotify pasten dit model al toe. Agile werken biedt ING de mogelijkheid tot snelle innovatie, zodat de bank op een relevante manier snel kan inspelen op behoeften van klanten.

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.