Logo

Cases

Deze cases geven een helder overzicht van aansprekende projecten die zijn uitgevoerd door verschillende leveranciers. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden, vertellen leveranciers over deze projecten; hoe ze tot stand kwamen, welke uitdaging zij hadden, hoe het project is ingevuld en met welk resultaat. Deze cases zijn een uitstekend hulpmiddel voor iedere HR-professional bij de zoektocht naar en keuze van nieuwe leveranciers.

Cases in categorie Wagenparkbeheer & mobiliteit (1)

  • ‘Ik heb zorgen of de oudere bouwvakker mee kan’

    ‘Met de kanteling van een verzorgingsstaat naar een participatiemaatschappij drukken de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid in toenemende mate direct op het resultaat van onze groep. Als professionele en attractieve werkgever willen wij dit optimaal regelen. Hiervoor neemt VolkerWessels al veel maatregelen, maar we willen verder.’ De grootste wens van directeur Corporate Risk & Insurance Hans Gorrée is om inzichtelijk te hebben welke groep medewerkers op termijn problemen kan gaan ondervinden.

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.