Logo

Cases

Deze cases geven een helder overzicht van aansprekende projecten die zijn uitgevoerd door verschillende leveranciers. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden, vertellen leveranciers over deze projecten; hoe ze tot stand kwamen, welke uitdaging zij hadden, hoe het project is ingevuld en met welk resultaat. Deze cases zijn een uitstekend hulpmiddel voor iedere HR-professional bij de zoektocht naar en keuze van nieuwe leveranciers.

Cases in categorie Arbodienstverlening (1)

  • Preventief inspelen op vitaliteit tijdens reorganisatie

    Een reorganisatie leidt vaak tot grote spanningen bij werknemers. Vitaliteitsprogramma’s kunnen worden ingezet om de mensen weerbaar te maken en te ondersteunen bij de veranderingen. Achmea deed een pilot bij Zilveren Kruis met het vitaliteitsprogramma de Veerkrachtwijzer. De resultaten waren opmerkelijk positief. De medewerkers die het programma hadden gevolgd verzuimden gemiddeld drie dagen minder dan de andere medewerkers. De effecten van het programma waren in de daaropvolgende drie maanden nog zichtbaar.

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.