Logo
  • Nieuws
  • 7 oktober 2019

Sandra Bolder nieuwe HRM-directeur bij Arcadis Nederland

Arcadis, de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving, heeft Sandra Bolder benoemd tot directeur HRM. Zij is op 1 oktober begonnen en volgt Marcel Stultiens op, die zich vanaf die datum bezighoudt met onder meer de uitrol van een nieuw Oracle systeem.

Beeld Sandra Bolder nieuwe HRM-directeur bij Arcadis Nederland

De grootste uitdagingen voor Sandra Bolder zijn het vinden van de juiste mensen (in een markt waar gebrek is aan goed opgeleide technici), de verdere ontwikkeling van de formatie en het positioneren van Arcadis als ‘Employer of Choice’. Zij geeft ook leiding aan de HR professionals van Arcadis in Nederland en maakt deel uit van het Nederlandse directieteam.

Sandra Bolder heeft een ruime ervaring in diverse leidinggevende rollen op HR-gebied. Ze is via haar vorige werkgevers waaronder DNV GL, Akzo Nobel en TenneT bekend met het werken met goed opgeleide professionals in een internationale omgeving. ‘Ik ben ontzettend blij dat ik mijn ruim zeventien jaar ervaring op het gebied van HR mag inzetten bij zo’n mooi bedrijf als Arcadis, dat qua missie ‘Improving Quality of Life’ en ambitie ‘Becoming the Employer of Choice’ helemaal aansluit bij mijn eigen drijfveren. Het zijn de mensen die het verschil maken door de talenten en passie die zij elke dag weer in hun werk stoppen. Het is mijn ambitie om samen met de collega’s een werkomgeving te creëren waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt.’

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.