Logo
  • Nieuws
  • 15 mei 2018

HR Proffie 2018: de belangrijke rol van HR in sterk veranderende tijden

De HR Proffie vakprijs voor personeelsbeleid wordt dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt en staat dit jaar in het teken van het thema Workforce of the Future. Aanmelden kan tot en met 30 juni 2018.

Beeld HR Proffie 2018: de belangrijke rol van HR in sterk veranderende tijden

De HR Proffie is een initiatief van Berenschot in samenwerking met  NVP, Compagnon en SkillsTown. De prijs wordt toegekend aan die organisatie die heeft laten zien hoe je met je HR-strategie en HR-activiteiten goed kunt inspelen op snel veranderende omstandigheden. Dat kan bijvoorbeeld een doordachte organisatie-aanpassingen zijn, nieuwe slimme wervingstechnieken, een succesvol opleidingsprogramma of een geslaagd cultuurveranderingsprogramma. “De vakjury is niet zo zeer op zoek naar volledige perfectie maar naar best practices, concrete voorbeelden die het HR-vakgebied verder brengen,” benadrukt Hans van der Spek die vanuit Berenschot projectmanager is van de HR Proffie. “De HR Proffie is niet alleen iets voor grote, commerciële of klassieke organisaties. Iedere organisatie die initiatieven ontplooit ten aanzien van de Workforce of the Future is kanshebber.”

“Dit is echt een fantastische prijs. Mijn team is supertrots. We hebben de jury verrast en men vond GVB open en meebewegen met de veranderingen in de stad Amsterdam en haar omgeving," aldus HR-manager Peter Buisman, die met GVB de voorgaande HR Proffie won. “De prijs is een bevestiging dat we op de juiste weg zijn.”

Waarom is meedoen belangrijk?

Voor uw organisatie en het HR-vak is participatie aan de HR Proffie belangrijk. Hiermee krijgen goede HR-praktijken een podium en kunnen andere organisaties hiervan leren. En, zeker niet onbelangrijk, wanneer u genomineerd wordt, komt uw organisatie positief in de spotlight te staan. Vanuit de HR Proffie-organisatie wordt dit publicitair ook ondersteund. En voor uw interne communicatie is een nominatie voor deze belangrijke HR-prijs een mooie opsteker. Iets om terecht trots op te zijn en uitstekend voor de employer branding van uw organisatie. Alle genomineerden worden uitgenodigd om met hun team aanwezig te zijn op de feestelijke uitreiking van de HR-Proffie. Vast in stemming komen? Proef de sfeer in deze aftermovie van de vorige editie.

Zelf meedoen?

HR Proffie nodigt organisaties die effectief en toekomstgericht HR-beleid en HR-executie hebben van harte uit om deel te nemen aan HR Proffie prijs. Meedoen is eenvoudig. Dat begint met het online
aanmeldformulier in te vullen op de HR Proffie-site. Aanmelden kan tot en met 30 juni 2018 (maar wacht vooral niet te lang).

Organisatie nomineren?

Motiveer uw keuze en vul dan het nominatieformulier in. Wie weet wint uw genomineerde wel die HR vakprijs, goed HR-beleid mag immers gezien worden!

Producttips

Ook interessant

Best practices in HR
In dit rapport hebben we 21 HR-best practices voor u verzameld, die het hele spectrum van de HR-portfolio bestrijken.

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.