Logo
  • Nieuws
  • 6 oktober 2021

Grootse Europese happening voor HR-professionals gaat hybride

Personio, de groeikampioen voor HR-software voor kleine en middelgrote bedrijven, pakt op 12 en 13 oktober groots uit met de eerste hybride editie van hun H.U.G. event. Deze 'High-Impact Unconventional Gathering’ voor HR-professionals vindt tegelijk plaats in verschillende Europese steden, waaronder Amsterdam, én is nu ook volledig online bij te wonen. De deelname is gratis!

Beeld Grootse Europese happening voor HR-professionals gaat hybride

Het komende H.U.G.-event wil HR-professionals van alle niveaus, uit verschillende industriesectoren, bedrijfsgroottes en landen, op een boeiende manier informeren over de toekomst van werk. Het hybride event heeft digitale primeurs en biedt een reeks van internationale topsprekers uit het HR-vakgebied zoals de Amerikaanse 'HR-goeroe' Josh Bershin.  Zij zullen high-impact content delen over een scala aan onderwerpen.

Het programma bevat interessante cases, zoals hoe Vinted omgaat met de uitdagingen rond het samenwerken tussen verschillende culturen binnen de organisatie. Of een introductie en verkenning van Klarna's datagestuurde recruitment trainingsprogramma en hun adviezen rond talentontwikkeling, of hoe Airbnb hun people-ops-functie opschaalt.Daarnaast zijn er nog tal van andere onderwerpen, zoals bedrijfscultuur en waarden, diversiteit en inclusie, hybride werken, digitalisering, arbeidsrecht en nog veel meer.

Het evenement bevat twee volledige tracks, in het Engels en in het Duits. Daarnaast zijn er regionale break-outs voor de Benelux, Spanje, UK & Ierland en Scandinavië. En uiteraard het live on-site event in Amsterdam.

Bekijk de H.U.G. 2021 website voor het volledige programma en om gratis in te schrijven.

 

Met HR-software voor het MKB automatiseert en vereenvoudigt Personio jouw HR-taken. Zodat je tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: mensen!
Bezoek de website of boek een online demo!

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.