Logo
  • Nieuws
  • 1 april 2008
  • Arzu Kokeng
  • Bron: Redactie HRpraktijk.nl

En ‘De Baas van het Jaar’ award gaat naar...?

St. Kinderopvang Friesland, Compass Group Nederland en Source Flex Care maken kans op de prestigieuze titel ‘De Baas van het Jaar’ 2008. De award wordt jaarlijks toegekend aan de people manager van het jaar en wordt georganiseerd door Unique in samenwerking met TNO Kwaliteit van Leven.

Beeld En ‘De Baas van het Jaar’ award gaat naar...?

In de komende weken worden de genomineerden ondervraagd door de vakjury op het gebied van leidinggeven, ondernemerschap en HRM.

 

De drie genomineerden zijn aangemeld door medewerkers, zakelijke relaties of mensen uit het persoonlijke netwerk. Vervolgens hebben twee werknemers en de baas in kwestie een vragenlijst ingevuld. De bazen met de beste score zijn terecht gekomen in de top tien waaruit de jury de genomineerden Jeannet van den Akker (St. Kinderopvang Friesland), Rene Niemarkt (Compass Group Nederland) en Roel Lantink (Source Flex Care) heeft geselecteerd.

 

Op woensdag 16 april verdedigen de genomineerden hun kandidatuur tijdens de Award Night van De Week van de Ondernemer in de Jaarbeurs te Utrecht. De winnaar wordt uiteindelijk door de vakjury gekozen op basis van deze presentaties en de avond zelf, waar de bazen een individuele slotvraag zullen beantwoorden. Ook spelen de aanwezigen een belangrijke rol bij de definitieve keuze van de winnaar. Zij worden namelijk tijdens de finale in de gelegenheid gesteld om per sms hun stem uit te brengen.

 

Naast de award is er een extra beloning voor de winnaar bestaande uit een verzorgd weekend cabrio rijden op Mallorca met het hele team.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.