Logo
  • Nieuws
  • 15 augustus 2008
  • Mariel Hovemann

Creatieve HR-initiatieven gezocht

Heeft u een innovatieve en beproefde aanpak voor uw personeelsvraagstukken? Ding dan mee naar de Human Talent Trophy 2008.

Beeld Creatieve HR-initiatieven gezocht

Ieder jaar reikt de stichting Human Talent Trophy een award uit aan een organisatie die een opvallende prestatie heeft verricht op het gebied van Human Resources. Dit keer is het een prijs van 10.000 euro. Een voorwaarde voor deelname is dat de aanpak beproefd moet zijn in de eigen organisatie en tot nieuwe inzichten en resultaten heeft geleid. Daarnaast moet de aanpak vallen binnen de context van het thema: Sociale renovatie of innovatie?

 

“Werkgevers moeten afstappen van het renoveren van oud beleid,” aldus voorzitter Carmen Breeveld. “In West-Europa worden we geconfronteerd met personeelsvraagstukken als gevolg van uitstroom door vergrijzing, globalisering, ontgroening en immigratie. En daarnaast is er een kwantitatieve en kwalitatieve kloof tussen de uitstroom van babyboomers en de nieuwe generatie. Innoveren is van levensbelang, juist nu omdat er zoveel veranderingen gaande zijn. Men zal zich vooral moeten richten op de kansen die deze ontwikkelingen bieden en niet op de beperkingen!”

 

Inschrijving

Heeft u op uw afdeling een concreet plan bedacht om talentvolle mensen aan te trekken of kent u een organisatie die dit heeft gedaan. Meld u dan voor 1 oktober aan via www.humantalenttrophy.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.