Logo
  • Nieuws
  • 1 mei 2019

Colt Technology Services benoemt Melanie Halsey tot executive vice president HR

Colt Technology Services heeft Melanie Halsey benoemd tot executive vice president (EVP) Human Resources. Halsey treedt toe tot het managementteam en rapporteert aan Carl Grivner, de CEO van Colt.

Beeld Colt Technology Services benoemt Melanie Halsey tot executive vice president HR

Halsey is een inlevende en alom gerespecteerde topmanager. Zij zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde invulling en uitvoering van de HR-strategie van Colt. Ze zal daarbij toezicht houden op de werving, het behoud en de ontwikkeling van toptalent op telecomgebied om ervoor te zorgen dat Colt zijn concurrentievoorsprong behoudt.

Carl Grivner, de CEO van Colt: “We streven ernaar om het meest klantgerichte bedrijf binnen de branche te zijn. We realiseren ons echter heel goed dat dit onmogelijk is zonder de juiste basis van intern talent. Het doet me een genoegen om Melanie binnen ons team te verwelkomen. Ik kijk ernaar uit om nauw met haar samen te werken om zo overal ter wereld collega’s te helpen om de status quo binnen onze branche uit te dagen. Dat is iets waar onze klanten van zullen profiteren.”

Halsey beschikt over twintig jaar HR-ervaring. Ze was eerder actief bij Eight Roads, de investeringstak van Fidelity International Limited. Ze was daar zes jaar lang als hoofd HR verantwoordelijk voor het opbouwen van een alom geprijsde wereldwijde HR-organisatie. Deze bood zowel ondersteuning aan de kernorganisatie als aan de snel groeiende investeringsportefeuille.

Voor Eight Roads was Melanie actief als HR-manager UK Financial Services bij Fidelity International.

Halsey: “Ik vind het geweldig om bij Colt in dienst te treden, zeker omdat dit een bedrijf is waarbinnen samenwerking centraal staat. De organisatie beschikt reeds over een sterke HR-agenda, maar ik kijk ernaar uit om samen met Carl en zijn team ervoor te zorgen dat Colt de beste mensen binnen de branche blijft aantrekken en behouden.”

Melanie Halsey zal opereren vanuit het hoofdkantoor van Colt in Londen. Zij trad per april 2019 bij Colt in dienst.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.