Logo
  • Nieuws
  • 2 juni 2022

Annelies Balistreri directeur P&O van Avans Hogeschool

Annelies Balistreri is Directeur Personeel & Organisatie geworden van de Avans Hogeschool. Ze is er verantwoordelijk voor het HR-beleid voor de 3700 medewerkers. De voormalige supermarktmanager werd bij Sara Lee gekneed in het vak.

Beeld Annelies Balistreri directeur P&O van Avans Hogeschool

De aanstelling per 1 mei komt nadat ze een sabbatical van een half jaar had genomen. Daarvoor was ze vijf jaar Group HR Director van het familiebedrijf Royal Den Hartogh Logistics, een logistieke dienstverlener in de chemische industrie. Als Group HR Director zat ze daar tevens in de board.

Het HR-vak leerde ze aan de Schotse universiteit van Stirling, waarna ze business administration studeerde in Groningen. Haar professionele loopbaan begon bij Albert Heijn, waar ze achtereenvolgens HR-manager en supermarktmanager was. Aansluitend werkte ze twaalf jaar in uiteenlopende HR-functies bij Sara Lee/Douwe Egberts, voor ze naar transportbedrijf Hartogh overstapte.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.