Logo
  • Video
  • 25 mei 2021

Uitdagingen voor de huisvestingsstrategie van ABN AMRO

De uitbraak van corona heeft ontwikkelingen op het gebied van hybride werken in een ongekende stroomversnelling gebracht, ook bij ABN AMRO. Op welke wijze heeft de bank de huisvestingsstrategie hierop al aangepast en wat is de impact op de inrichting van de werkplek van 20.000 medewerkers? Marlene Sybrandy,  Hoofd Category Teams FM bij de bank, vertelde hierover tijdens het online congres Hybride Werken. 

Marlene is binnen het Future of Work-team, een team waar de disciplines FM, HR Transformation en Digital Workplace samenkomen, de lead op physical workspace. Zij gaat in op hoe ABN AMRO aankijkt tegen de toekomst van werk, op welke manier ze hun huisvestingsstrategie daarop aanpassen en ze geeft een doorkijkje naar wat het betekent hoe ze hun locaties willen gebruiken en inrichten.

De WGA-schade kan verzekerd worden bij het UWV of bij een verzekeraar. Omdat overheid en verzekeraar dus eigenlijk concurrenten van elkaar zijn is het belangrijk dat dit wel op gelijke voorwaarden gebeurt. Alleen dan kunnen werkgevers op basis van prijs en van de beste re-integratie kiezen voor één van beiden. 

Producttips