Logo
  • Video
  • 24 september 2020

Video: Achmea – Van HR-data naar impactvolle inzichten

Achmea HR is afgelopen jaar gestart met een project om data vanuit meerdere HR- en business-systemen te ontsluiten, bewerken en visualiseren. In een inspiratievolle sessie tijdens het online HR Analytics congres werden deelnemers meegenomen in het proces dat is doorlopen.

Vragen als: “Op basis waarvan kies je voor een datawarehouse, tooling en expertise?”, “Welke data ontsluit je en hoe doe je dat?” en “Welke inzichten stel je beschikbaar aan de business en hoe ga je dit doen?” vormen concrete uitdagingen waar HR samen met partners uit de business en bij IT aan werkt om dit project te kunnen realiseren.

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips