Logo
  • Nieuws
  • 28 april 2008
  • Arzu Kokeng
  • Bron: Redactie HRpraktijk.nl

Raet en StepStone slaan de handen in elkaar

Organisaties zijn steeds meer op professionele basis bezig om binnen hun integrale HR-portfolio invulling te geven aan recruitment, want de kwaliteit van wervings- en selectieprocessen is fundamenteel om talent binnen te halen en te houden. Om die reden hebben Raet en StepStone Solutions hun krachten gebundeld.

Beeld Raet en StepStone slaan de handen in elkaar

Raet, HR- en salarisspecialist, breidt haar portfolio uit met de module Raet Werving & Selectie, gebaseerd op de technologie van StepStone Solutions, specialist op het gebied van e-recruitment software oplossingen. StepStone’s software maakt het mogelijk om het volledige recruitment proces te stroomlijnen. Van het moment dat een vacature ontstaat, het aantrekken van kandidaten van diverse bronnen, de selectie, het interviewproces tot het moment van aanname.

 

Waardevolle toevoeging

Cees van den Heijkant, CEO van Raet, is dan ook van mening dat deze samenwerking een zeer waardevolle toevoeging is aan de propositie van zijn organisatie. “In deze tijden van arbeidsmarktkrapte is het van essentieel belang de juiste kandidaat voor een functie te selecteren. Met een oplossing op het gebied van werving en selectie, als onderdeel van en geïntegreerd in de totale HR-oplossing, ondersteunen we onze klanten bij strategisch HR-beleid.”

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.