Logo
  • Nieuws
  • 8 maart 2022

Heleen Kuijten benoemd tot managing director human resources APG

Heleen Kuijten start per 1 april 2022 als managing director human resources bij APG Groep NV, de grootste pensioenuitvoerder van Nederland. In deze rol zal zij verantwoordelijk zijn voor het HR-beleid en -strategie en de HR-transformatie van APG. Heleen rapporteert rechtstreeks aan Ronald Wuijster, lid van de raad van bestuur en onder meer portefeuillehouder HR.

Beeld Heleen Kuijten benoemd tot managing director human resources APG

Heleen Kuijten behaalde een bachelor aan Nijenrode Business University en werkte daarna onder meer in leidinggevende HR-functies bij Vedior, MCI Worldcom, Bruna en Royal Schiphol Group. De afgelopen acht jaar was zij werkzaam als director human resources bij Royal Schiphol Group. Zij is lid van de raad van commissarissen van BDO en Otto Workforce.

Pensioentransitie

Ronald Wuijster, lid raad van bestuur APG: “Ik ben zeer verheugd dat Heleen met haar gevarieerde en rijke ervaring leiding zal gaan geven aan de HR-discipline van APG. We staan in Nederland en als APG voor de grootste pensioenhervorming ooit. In deze transitie zijn de kennis en kunde van onze mensen cruciaal. Zij maken in de manier waarop ze werken en samenwerken absoluut het verschil. Een sociaal, mens- en ontwikkelgericht HR-beleid is daarvoor niet alleen voorwaardenscheppend, maar ook inspirerend. Daarom ben ik blij dat we iemand van het kaliber van Heleen aan ons kunnen binden. Ik zie uit naar de samenwerking met haar.”

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.