Logo
  • Achtergrond
  • 10 januari 2020
  • Bron: ministerie SZW

Jezelf blijven ontwikkelen volgens Lidl

In deze video laat Lotte van Oppenraaij, opleidingsadviseur bij Lidl de mogelijkheden zien die zij hun medewerkers bieden om zowel verticaal als horizontaal door te groeien. Ook delen medewerkers hoe zij een dergelijk traject hebben ervaren en de begeleiding en ondersteuning die zij hebben ontvangen vanuit Lidl.
Beeld Jezelf blijven ontwikkelen volgens Lidl

Het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid heeft de campagne ‘Hoe Werkt Nederland‘ ontwikkeld. Deze campagne heeft als doel om werkgevers en werknemers met elkaar in gesprek te brengen over hun bijdrage aan een fatsoenlijke arbeidsmarkt. Deze video is een van de onderdelen uit de campagne.

Het beste uit jezelf halen. Iedere dag. Supermarktmanager Dionne Rob en verkoopmedewerker Gerda blijven zich daarom ontwikkelen via interne opleidingen en trainingen. In deze video vertellen ze hoe ze hiermee hun beoogde doelen willen behalen. 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.