Logo
  • Nieuws
  • 29 april 2020

Van crisis naar werkgeluk - hoe maak je de draai?

Iedere medewerker beleeft de coronacrisis weer anders. Daar komt nog bij dat een groot deel van het personeelsbestand op afstand in wisselende thuisomstandigheden moet werken. Hoe geef je vanuit de organisatie sturing en hoe achterhaal je vanuit HR wat er werkelijk ‘leeft’ bij de medewerker? En hoe neem je mensen mee in de transitie van de business? In deze webinaropname helpen Duco Molenaar en Jan Tjerk Boonstra u op weg!

Beeld Van crisis naar werkgeluk - hoe maak je de draai?

Door de coronacrisis lijken concepten als (directief) leidinggeven en aansturen hopeloos achterhaald. Maar die beweging was natuurlijk al een tijd gaande. Veel mensen leven en werken al langer in een  dynamische en voortdurend veranderende wereld. Het gevolg is dat organisaties alleen succesvol kunnen zijn én blijven als ze gebaseerd zijn op authenticiteit, vertrouwen, zelfregie van medewerkers en samenwerking (onderling en met klanten).

De crisis noodzaakt organisaties om nu onder grote druk die beweging in te zetten en/of te versnellen. Duco Molenaar en Jan Tjerk Boonstra vertellen in deze webinaropname hoe u een succes kunt maken van die transitie:

Volg ook onderstaande webinars:

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.