Logo
  • Nieuws
  • 9 september 2020

Wouter van Essenberg nieuwe directeur HR bij Sweco

Ingenieursadviesbureau Sweco Nederland versterkt per 1 oktober haar topmanagement door de aanstelling van Wouter van Essenberg als nieuwe directeur HR. Van Essenberg  (48) heeft veel ervaring in de professional services sector, zowel in HR- als in Business rollen.

Beeld Wouter van Essenberg nieuwe directeur HR bij Sweco

Hij werkte onder meer voor de Boston Consulting Group als principal consultant en voor Ordina als HR directeur. De afgelopen vier jaar was hij actief als interim HR directeur en zelfstandig adviseur op het gebied van HR en change management. Met zijn profiel is hij in staat om de verbinding te leggen tussen mensen, maar ook tussen HR en de business, aldus Sweco.

Van Essenberg is als directeur HR lid van het directieteam van Sweco Nederland. "Ik geloof er sterk in om vanuit HR waarde toe te voegen aan de business doelstellingen door een intensieve verbinding vanuit HR met de gehele organisatie en het in lijn brengen van de HR-prioriteiten met de business prioriteiten. Zo bereiken we samen het beste resultaat. Mensgericht én resultaatgericht."

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.