Logo
  • Nieuws
  • 9 december 2020
  • Bron: Visma | Raet

Winnaar HR-professional van het jaar bekend

Moniek van Beckhoven, werkzaam als HR Manager bij ACES Direct, is uitgeroepen tot HR-professional van het jaar 2020. Ze maakte met initiatieven als de wekelijkse ‘thermometer’, het bieden van Choose Your Own Workplace, een covid-friendly ingericht kantoor en het monitoren van de emotionele gezondheid het verschil.

Beeld Winnaar HR-professional van het jaar bekend

Het was dit jaar de eerste keer dat HR-dienstverlener Visma | Raet deze verkiezing organiseerde om aandacht te vragen voor het verschil dat HR-professionals maakten afgelopen periode als gevolg van corona. “Ik ben super trots en blij dat ik mijzelf HR-professional van het jaar 2020 mag noemen en dus deze titel mag dragen”, aldus Moniek van Beckhoven. “Het is een grote eer om door collega’s genomineerd te worden en vervolgens door de onafhankelijke vakjury gekozen te worden als één van de vier finalisten. De drie andere HR-professionals hebben het afgelopen jaar ook mooie initiatieven opgezet om medewerkers tijdens de coronacrisis enthousiast en betrokken te houden. Ik ben blij dat ik een verschil heb kunnen maken voor mijn medewerkers.”

Jurering

Marco Winkel, juryvoorzitter en HR Director bij Visma | Raet: “Het was een spannende strijd tussen de vier HR-professionals en het gat tussen de winnares en de overige drie HR-professionals was dan ook niet groot. Uiteindelijk maakte Moniek het verschil op verschillende disciplines en mag dus terecht een jaar lang de titel ‘HR-professional van het jaar’ dragen.”

De bekendmaking van de HR-professional van het jaar 2020 vond plaats tijdens de live-uitzending van RTL Z. De vakjury, bestaande uit vijf doorgewinterde HR-professionals, koos begin november uit tientallen nominaties de top vier HR-professionals die kans maakten op de titel. Deze vier professionals hebben de afgelopen weken zelf campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.