Logo
  • Nieuws
  • 6 september 2021
  • Bron: HR Academy

Webinaropname: De essentials voor HR over diversiteit en inclusie

Wat moet je als HR weten over diversiteit en inclusie? Waarom is het belangrijk en wat is relevant voor jouw rol? In deze webinaropname krijg je inzicht in wat je met diversiteit en inclusie kan bereiken en wat jij vanuit HR daarin voor jouw organisatie kan betekenen.

Beeld Webinaropname: De essentials voor HR over diversiteit en inclusie

Organisaties vinden het steeds belangrijker om etisch en maatschappelijk bewust te handelen. Ook vraagt de publieke opinie om oog te hebben voor verscheidenheid in organisaties.

Ondertussen komt steeds meer onderzoek beschikbaar dat de voordelen van diversiteit en inclusie voor organisaties laten zien: meer diverse medewerkers die voelen dat ze erbij horen, zijn meer betrokken en hebben een positieve invloed op de resultaten van de organisatie.

Dat zijn belangrijke uitkomsten én inzichten voor HR. Maar wat kan HR voor diversiteit en inclusie bereiken? En vooral: hoe kan HR diversiteit en inclusie bevorderen, wat kan HR daar nu echt aan doen?

In deze webinaropname bekijkt Oscar Lausegger, HCM Strategy Director bij Oracle, diversiteit en inclusie vanuit het HR-perspectief. Hij bespreekt hoe HR impact kan hebben op diversiteit en inclusie en hoe HR daarmee positieve invloed creëert op de business.

Onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer:

  • Het belang van diversiteit en inclusie voor organisaties.
  • De impact die HR met diversiteit en inclusie voor de organisatie kan maken.
  • De  stappen die HR concreet kan zetten voor een meer diverse en inclusieve organisatie.

Bekijk opname

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.