Logo
  • Nieuws
  • 3 februari 2020

Ricoh benoemt Suzanne van Helvoort als nieuwe Director Human Resources

Suzanne van Helvoort-Schaap (47) is per 1 januari 2020 aangesteld als de nieuwe Director Human Resources voor Ricoh Nederland. In haar nieuwe rol als Director Human Resources is ze ook HR verantwoordelijk voor Ricoh Europe Supply Chain Management, Ricoh Europe Nederland en Ricoh International BV. Ze is met deze aanstelling tevens toegevoegd als lid van de Board van Ricoh Nederland.

Beeld Ricoh benoemt Suzanne van Helvoort als nieuwe Director Human Resources

Suzanne van Helvoort-Schaap heeft tussen 2003 en 2018 verschillende HR-functies vervuld. Hierin lag de focus vaak op veranderingsprocessen. Daarnaast was zij in diverse managementfuncties ook commercieel en operationeel verantwoordelijk. In 2018 kwam Suzanne bij Ricoh aan boord als HR Manager voor Ricoh Europe Supply Chain Management en Ricoh Europe Nederland. Suzanne volgt Brian Berkouwer op die sinds 2012 de rol als Director Human Resources vervulde.

“Ik ben erg blij dat ik binnen Ricoh de mogelijkheid heb gekregen om toe te treden tot lid van de Board van Ricoh Nederland. Met mijn expertise hoop ik als Director Human Resources een significante bijdrage te leveren aan een wendbare succesvolle organisatie nu en in de toekomst”, aldus Suzanne van Helvoort-Schaap, Director Human Resources bij Ricoh Nederland.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.