Logo
  • Nieuws
  • 4 november 2019
  • Bron: Hays Nederland

Hays benoemt Natascha van Beek tot Directeur People en Culture Hays Nederland

Natascha van Beek (39) is benoemd tot Directeur People en Culture van Hays Nederland. Hays heeft een ambitieuze wervingsdoelstelling om de groei van de organisatie voort te zetten. In de rol van Directeur People en Culture is Natascha verantwoordelijk voor het verstevigen van de positionering van Hays als aantrekkelijke werkgever en het verstevigen van een effectieve en efficiënte organisatiestructuur. 

Beeld Hays benoemt Natascha van Beek tot Directeur People en Culture Hays Nederland

Daarnaast focust zij zich op het binnen halen van het juiste talent. Verder is Natascha verantwoordelijk voor de implementatie van een goede leeromgeving en talentontwikkeling, met als focus ‘training on the job’.

Natascha brengt jarenlange ervaring in internationale omgevingen en verschillende branches met zich mee. Ze startte ruim twaalf jaar geleden bij uitzendbureau Yacht in een salespositie en is na 6 jaar intern geswitcht naar een managementpositie binnen HR. In 2015 begon Natascha voor zichzelf en heeft als interimmanager gewerkt voor onder andere Vodafone/Ziggo, Valtech en Dechra. Hier was ze werkzaam als HR Manager en Loopbaancoach en heeft ze een passie ontwikkeld om teams en individuen optimaal te laten functioneren.

Natascha over haar aanstelling bij Hays Nederland: “Voor mij voelde het als thuiskomen. Er heerst hier een dynamische sfeer, waarbij snelheid en openheid belangrijke begrippen zijn. Het ondersteunen van de directie en het management door het vernieuwen van de effectieve en efficiënte organisatiestructuur is voor mij een belangrijke doelstelling. Met mijn komst en die van nieuwe collega’s hebben we het HR-team verstevigd. Er staat nu een groep bekwame en ervaren professionals klaar om de business van Hays verder te ondersteunen. Ik kijk er ook enorm naar uit om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling en meer uit zichzelf te halen.”

“Wij zijn blij met de komst van Natascha”, benadrukt Jurgen Jaarsma, Head of Hays Talent Solutions Frankrijk en Benelux. “Werkgeluk en betrokkenheid van medewerkers gaat hand in hand met het boeken van goede resultaten. Natascha gaat op dit gebied een sleutelrol vervullen. De combinatie van haar ervaring op het gebied van sales, coaching en HR komt bij ons volledig tot zijn recht. We hebben er veel vertrouwen in dat Natascha vanuit haar rol als Directeur People en Culture een waardevolle bijdrage gaat leveren om Hays Nederland naar een hoger niveau te tillen.”

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.