Logo
  • Nieuws
  • 11 juni 2019

Fleur van de Wall nieuwe HR directeur Adecco Group Nederland

Fleur van de Wall is de nieuwe HR directeur van de Adecco Group Nederland (o.a. Modis, Adecco, Spring Professional). Van de Wall heeft hiervoor verschillende senior posities vervuld binnen de recruitment-, retail-, IT en consultancy branche en heeft haar sporen verdiend als allround HR-directeur met een sterke track-record in het efficiënt maken van automatiseringsprocessen.

Beeld Fleur van de Wall nieuwe HR directeur Adecco Group Nederland

De afgelopen maanden is er gezocht naar een nieuwe HR directeur. Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group Nederland: ”We hebben gekozen voor Fleur vanwege haar resultaatgerichtheid en haar pragmatische en recht-door-zee instelling. Met onze doelstelling om de kwalitatief beste HR-dienstverlener te worden van Nederland, is Fleur de juiste persoon in deze fase, vanwege haar talent om processen te doorzien en simpeler te maken. Ik wil haar dan ook veel succes wensen!”

Van de Wall begon haar carrière twintig jaar geleden binnen de uitzendbranche en voor haar is daarom nu de cirkel rond: “Uit alle gesprekken die ik heb gevoerd met wie dan ook van de Adecco Group, spreekt het enthousiasme en passie voor de organisatie. Ik kijk er dan ook naar uit om de organisatie te gaan versterken met mijn ervaring.” Van de Wall heeft hiervoor onder andere bij CGI/Logica, Fujitsu en Netapp directiefuncties vervuld.

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.