Logo
  • Achtergrond
  • 16 mei 2022
  • Personio

H.U.G. Digital. Dé plek om elkaar (online) te ontmoeten als HR

H.U.G: niet zomaar een HR-conferentie. Personio heeft H.U.G in 2019 opgericht om een uniek evenement te creëren waarin de HR-branche met elkaar in contact kan komen, kan groeien en van elkaar kan leren door best practices, eerlijke lessen en inspirerende inzichten te delen. H.U.G Digital biedt je de inzichten waarvan je niet wist dat je ze nodig had, in formats die uitdagen en inspireren. Mis het daarom niet: registreer je nu en neem gratis deel, zodat je op het scherpst van de snede kunt blijven werken in HR. Online en/of tijdens het live event in Amsterdam.

Beeld  H.U.G. Digital. Dé plek om elkaar (online) te ontmoeten als HR

Als je deelneemt aan H.U.G Digital op 24 en 25 mei, kun je kennismaken en netwerken met grote namen uit de branche, je professionele en persoonlijke profiel aanscherpen, nieuwe trends en technologieën ontdekken en innovatieve aankondigingen horen die de HR-wereld veranderen.

Krachten bundelen en de toekomst van HR omarmen

Elk jaar verwelkomen we meer dan 20.000 HR-stakeholders op onze wereldwijde reeks van toonaangevende evenementen. Van ons topevenement H.U.G Digital en de hybride HR Happening in München tot onze tweewekelijkse regionale online sessies in heel Europa: samen creëren we een ongeëvenaarde community van HR-kampioenen.

Wat maakt H.U.G Digital anders?

Bij H.U.G Digital brengen we HR-opinieleiders uit heel Europa samen, die een breed scala aan onderwerpen behandelen om je de tools en de kennis te bieden die je nodig hebt om je HR-strategie te ontwikkelen en uit te voeren.

H.U.G Digital beslaat twee hele dagen vol topcontent en innovatieve netwerkmogelijkheden. Onze content is zowel in het Engels als in het Duits beschikbaar en regionale break-outs voor Groot-Brittannië en Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Spanje, de Benelux en Scandinavië maken er een echt internationaal evenement van.

Een evenement met uiteenlopende perspectieven en processen dat je kennis laat maken met de concrete praktijken die vooruitstrevende HR-leiders in hun bedrijven introduceren. Van toonaangevende keynotes tot intieme, op problemen gerichte rondetafelgesprekken: je vindt hier het format dat aansluit bij je wensen.

Vorig jaar: een waar HR-succesverhaal

De H.U.G-evenementen van vorig jaar sloegen bij heel veel deelnemers aan. Meer dan 90% van de deelnemers zou H.U.G aanbevelen aan een vriend(in) of collega en meer dan 80% zei nieuwe inzichten en kennis opgedaan te hebben waarmee ze hun dagelijks werk sneller gedaan kunnen krijgen.

'Ik waardeer de praktische relevantie van H.U.G en ik ga na afloop altijd met veel concrete tips en ideeën weer naar huis'

'Alle sessies die ik heb bijgewoond, waren goed voorbereid, gemakkelijk te volgen en onderhoudend'

'Bedankt voor de waardevolle talks en goede netwerkmogelijkheden, er werden veel actuele kwesties behandeld (nieuw werk, AI, ondernemerschap enzovoort). Nationale en internationale samenwerking, en mensen op de eerste plaats. En het was nog gratis ook! Heel erg bedankt voor de professionele organisatie en moderatie.'

Dus wat kun je verwachten als je deze keer H.U.G Digital bijwoont? Enkele highlights:

Dit gaat er gebeuren tijdens H.U.G Digital op 24 en 25 mei 2022

H.U.G keert terug op het virtuele podium met praktische casestudy's van insiders uit de sector die hun eigen verhaal komen vertellen. De toekomst van HR verandert. Maak deel uit van de volgende stap.

Tijdens dit gratis, tweedaagse evenement krijg je nieuwe inzichten. Luister naar de uitdagers en nieuwkomers die een revolutie teweegbrengen in personeelsbeheer en nog veel meer.

Op het programma staan indrukwekkende namen, zoals:

Erin Meyer, auteur van The Culture Map, medeauteur van de New York Times-bestseller No Rules Rules en professor aan INSEAD
Sophie Theen, Chief People Officer van Boom
Daniel Illes, Vice President People van Vinted
Asif Sadiq MBE, Senior Vice President van WarnerMedia

Ruim 80 sprekers delen content met echte impact over uiteenlopende onderwerpen, om je te informeren en te inspireren voor je dagelijkse HR-werk, zoals inzichten van Spotify, John Lewis, Monzo Bank, GymPass en nog veel meer.

Een van de topexperts die hun best practices delen, is New York Times-bestsellerauteur Erin Meyer. Zij biedt inspirerende inzichten over hoe je effectief en empathisch kunt werken in verschillende culturen.

Congresthema's

De congresthema's van dit jaar: Talent Transformed, Boardroom Bound, Laying Down the Law, Conscious Culture Creation en Data in the Driving Seat.

Kijk hier voor het gehele programma

Live event op 25 mei in o.m. Amsterdam

Heb je na een hele dag remote content op H.U.G behoefte aan wat persoonlijke actie? Dan ben je van harte welkom op het evenement op locatie in Amsterdam, Madrid en Londen, waar je gelijkgestemde HR-professionals kunt ontmoeten in een ontspannen sfeer. Live en persoonlijk, met alle nodige maatregelen om het voor iedereen veilig te houden. Dus kom netwerken en geniet van verrassende hapjes terwijl je je ook nog vermaakt (tuurlijk, je kunt ook over werk praten, maar dat hoeft niet). Blijf op de hoogte en mis niets: meld je nu gratis aan voor het digitale evenement, dan hoor je van ons zodra je je ticket voor het evenement op locatie kunt reserveren.

Last but not least hebben we ook enkele speciale acties gepland. Waaronder talloze netwerkmogelijkheden, mindfulness-sessies in de ochtend en vele spannende speciale evenementen. We zeiden toch al dat dit niet zomaar een HR-evenement was?

H.U.G: High-Impact Unconventional Gathering

De manier waarop we werken verandert. De manier waarop je jezelf over werken informeert, moet dus mee veranderen. Voor ons betekent dit dat we een High-impact, Unconventional Gathering organiseren waar we internationale HR-professionals uit alle branches en van alle niveaus bij elkaar brengen. Om de uitdagingen van nu aan te gaan en te overwinnen.

Praktische inzichten, onconventioneel qua vorm en inhoud, en een bijeenkomst die de HR-community vergroot. Kortom: dit is dé plek om elkaar te ontmoeten als HR belangrijk voor je is.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen

Sluit je aan bij meer dan 10.000 deelnemers op 24 en 25 mei 2022

Mis het niet: registreer nu en neem gratis deel, zodat je op het scherpst van de snede kunt blijven werken in HR. 
De toekomst van HR verandert. Maak deel uit van de volgende stap.

Meld je daarom meteen aan!

Met HR-software voor het MKB automatiseert en vereenvoudigt Personio jouw HR-taken. Zodat je tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: mensen!
Bezoek de website of boek een online demo!

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.