Logo
  • Persbericht
  • 21 juni 2018
  • TrainTool

Online trainingsbureau TrainTool neemt klassikale trainer S&P over

Voorhoedespeler in maatwerk voor trainen en toetsen verbreedt propositie met live training

Beeld Online trainingsbureau TrainTool neemt klassikale trainer S&P over

Met de overname van trainingsbureau Schellekens & partners uit Wassenaar zet TrainTool een volgende stap op de trainingsmarkt. De Utrechtse aanbieder van grootschalige soft skill-ontwikkeling creëert met de integratie van deze ervaren opleider een vorm van blended training die antwoord biedt op de leeruitdagingen van vandaag de dag.

“We hebben onszelf de vraag gesteld: ‘Als je nú een trainingsbureau uit zou vinden, met wat wij weten uit ervaring, onderzoek en technologische mogelijkheden, wat moet het dan zijn?’”, aldus TrainTool-CEO Marijn De Geus. “Het antwoord is het trainingsbureau van vandaag, waar classroom trainers, software developers en data-analisten hand in hand werken om de beste leerervaring te realiseren. Of dat nu online, offline of blended plaatsvindt."

Met meer dan vijftien jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van maatwerkoplossingen op het gebied van communicatie- en organisatieontwikkeling was S&P voor TrainTool de beste kandidaat om de propositie te completeren. Jarenlange samenwerking, in met name de luchtvaart, zorg en nutssector, zorgt voor vertrouwen bij beide partijen. “Hierdoor kennen we de klant- en deelnemerstevredenheid van de trajecten”, verklaart De Geus. “Overname is een natuurlijke stap om onze activiteiten nog meer te integreren. De nieuwe propositie combineert oplossingen die zichzelf bewijzen bij partijen als ABN AMRO, Praxis en Transavia met een voortdurende integratie van nieuwe ontwikkelingen als spraak- en emotieherkenning. Zo trainen duizenden medewerkers met persoonlijke aandacht.”

Faculty of Skills is een trainings- en testbureau uit Utrecht dat blended programma’s ontwikkelt en uitrolt. Het gaat om ontwikkeling van skills die cruciaal zijn voor een bedrijf of beroepsgroep: veiligheidscommunicatie voor machinisten, klantcontact voor een callcenter, managementtechnieken bij een bank, nazorg in de luchtvaart, medicijn-anamnese voor studenten farmacie.

Producttips