Logo
  • Video
  • 16 december 2019

Moderne HR-cyclus - Best practice: Gemeente Hollands Kroon

Het hele proces van Performance Management staat overal onder druk. Hoe kun je meer maatwerk leveren, hoe kun je zorgen dat het beter aansluit op de werkpraktijk en belevingswereld van medewerkers? Een organisatie die al heel ver is, is de Gemeente Hollands Kroon.

Het organisatiemodel van de Gemeente Hollands Kroon kenmerkt zich door heel weinig management. De verantwoordelijkheid voor het proces ligt bij teams van medewerkers die samen een heel duidelijke opdracht hebben: de burger optimaal faciliteren. Wat betekent dat voor het organisatiemodel van de gemeente? Jan Tjerk Boonstra, consultant bij Human Capital Group en docent van HR Academy, legt in deze video uit hoe Hollands Kroon haar medewerkers ‘empowert’.

 

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Ook interessant

Voorspelt Learning Agility teamsucces?
Succesvolle teams zijn belangrijk voor organisaties