Logo
  • Video
  • 16 december 2019

Moderne HR-cyclus - Best practice: Gemeente Hollands Kroon

Het hele proces van Performance Management staat overal onder druk. Hoe kun je meer maatwerk leveren, hoe kun je zorgen dat het beter aansluit op de werkpraktijk en belevingswereld van medewerkers? Een organisatie die al heel ver is, is de Gemeente Hollands Kroon.

Het organisatiemodel van de Gemeente Hollands Kroon kenmerkt zich door heel weinig management. De verantwoordelijkheid voor het proces ligt bij teams van medewerkers die samen een heel duidelijke opdracht hebben: de burger optimaal faciliteren. Wat betekent dat voor het organisatiemodel van de gemeente? Jan Tjerk Boonstra, consultant bij Human Capital Group en docent van HR Academy, legt in deze video uit hoe Hollands Kroon haar medewerkers ‘empowert’.

 

HR Academy biedt opleidingen voor Human Resources. Onze passie is om mensen een stap verder te brengen in hun carrière. Dit doen we door HR-professionals te ondersteunen met een uitgebalanceerd aanbod opleidingen. Binnen dit aanbod zijn alle opleidingen van topniveau onder begeleiding van hoogleraren en experts.

Producttips

Ook interessant

Voorspelt Learning Agility teamsucces?
Succesvolle teams zijn belangrijk voor organisaties