Logo
  • Nieuws
  • 15 mei 2012
  • Mariel Hovemann

Flexwerken kan nu ook op NS-stations

De eerste flexwerkplek op een NS-station is op station Amersfoort geopend. De bedoeling is dat forenzen van dergelijke flexplekken op 11 stations in Nederland gebruik kunnen maken aldus Regus, aanbieder van flexibele werkplekken.

Beeld Flexwerken kan nu ook op NS-stations

De kantoorfaciliteiten omvatten een business lounge en samenwerkingsruimte, draadloos internet, printen en kopiëren en vergaderruimten met videolink-voorzieningen.

 

Mark Dixon, CEO van Regus: “Het enorme potentieel van mobiele telefoons, tablets en de cloudtechnologie blijft onbenut als werkers geen plek vinden die het gebruik ervan stimuleert. Zelfs onderweg hebben mensen een plek nodig om te kunnen werken, bijvoorbeeld om rustig te kunnen denken of te printen, al is het maar voor een tijdsbestek van 20 minuten. Anders lijdt hun werk eronder of missen ze belangrijke zakelijke kansen."

 

De opening op station Amersfoort is de eerste in een serie. Andere stations die op de rol staan zijn Den Bosch, Arnhem, Amsterdam Sloterdijk, Eindhoven, Tilburg, Schiphol Airport, Den Haag, Utrecht, Almere and Maastricht.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.