Logo
  • Nieuws
  • 16 april 2008
  • Arzu Kokeng
  • Bron: Redactie HRpraktijk.nl

Kies uw Vrouwelijke Manager van het Jaar 2008

De eerste ronde van de verkiezing Vrouwelijke Manager van het Jaar 2008 is gestart. Managers Netwerk Nederland kent jaarlijks de eretitel Vrouwelijke Manager van het Jaar toe aan de meest onderscheidende en succesvolle vrouwelijke directeur of manager. Op 9 mei 2008 worden de tien meest voorgedragen vrouwelijke managers bekendgemaakt op de website.

Beeld Kies uw Vrouwelijke Manager van het Jaar 2008

U kunt hier uw voordrachten voor nominatie kenbaar maken óf zelf een suggestie voor nominatie doen. Zo bepaalt u mede wie kans maakt op de eretitel Vrouwelijke Manager van het Jaar 2008.

 

In de tweede ronde vanaf 9 mei 2008 worden, door een deskundige jury, de vijf finalisten gekozen. In de derde en laatste ronde stemmen de deelnemers aan de Nationale Dag voor Vrouwelijke Managers, op donderdag 12 juni 2008, op ‘hun’ vrouwelijke manager. De winnares wordt tijdens het diner bekendgemaakt en zij zal de trofee in ontvangst nemen.

 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.