Logo
  • Nieuws
  • 29 juli 2019
  • Bron: NVP

HR Proffie vakprijs overgedragen aan NVP

Organisatieadviesbureau Berenschot heeft de HR Proffie vakprijs overgedragen aan HR-beroepsvereniging NVP. Hiermee is de continuïteit van de prijs gewaarborgd. De HR Proffie wordt sinds 2004 jaarlijks uitgereikt aan een organisatie die het beste HR-beleid heeft.

Beeld HR Proffie vakprijs overgedragen aan NVP

De laatste jaren heeft Berenschot zich ingezet voor het verbreden van de kring van organisaties die bij het event betrokken zijn. In de praktijk werd het 'in de markt' echter vooral als een Berenschot-prijs gezien. Niet geheel onlogisch aangezien Berenschot in 2004 initiatiefnemer was. “Aangezien wij veel waarde hechten aan continuering en verdere ontwikkeling van de HR Proffie zijn wij op zoek gegaan naar een andere organisatie die de sturende rol op zich zou kunnen en willen nemen," aldus Hans van der Spek, binnen Berenschot projectmanager van de afgelopen edities van de HR Proffie. “De NVP is niet alleen al jarenlang partner van de HR Proffie, maar een logische kandidaat om de regierol voor de jaarlijkse toekenning en uitreiking van de HR Proffie op zich te nemen.” 

Graciela van der Stroom, NVP-bestuurslid: “Bij de NVP geloven we in de professionele ontwikkeling van onze leden en van ons vak. En we geloven ook dat dit door ons geïnitieerd moet worden: kennis is niets zonder actuele inzichten, expertise moet gedeeld worden, opinies stimuleren vooruitgang. De HR Proffie sluit daar perfect bij aan, omdat dit platform HR professionals een fantastische kans biedt om via een breed podium te laten zien wat er binnen organisaties gerealiseerd wordt in het kader van ‘werk’ dat bijdraagt aan organisatiesucces. Daarom zijn wij ook al jaren als partner verbonden aan deze HR-vakprijs en zien wij het als een logische stap om nu het stokje over te nemen van Berenschot. We kijken er enorm naar uit om het initiatief van Berenschot voort te zetten en verder te ontwikkelen. En we zijn blij dat Berenschot als partner bij de HR Proffie betrokken blijft.”

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.