Logo
  • Download
  • 16 januari 2018

Hoe Werk Verandert 2.0

Het onderzoek "Hoe Werk Verandert 2.0: De ik- versus ons-mentaliteit", uitgevoerd in 13 landen onder werknemers én werkgevers, probeert te begrijpen waarom werknemers beslissen om te blijven of ergens anders naartoe te gaan. Het rapport biedt een kijkje in de gedachten van werknemers en hun werkgevers: wat denken ze over elkaar te weten en wie hecht waarde aan wat.
Beeld Hoe Werk Verandert 2.0

Download

Type:
PDF
Grootte:
25 pagina's
Download
Aangeboden door:
ADP

Uit de resultaten van het onderzoek komt een verschil in opvattingen naar voren tussen werkgevers en werknemers over belangrijke factoren als talentmanagement, werving en retentie en bedrijfsprestaties.

Werknemers concentreren zich op de dagelijkse bezigheden, wat vandaag voor hen belangrijk is en wat hun werk beïnvloedt. Werkgevers richten zich daarentegen meer op het grote geheel en de lange termijn. Ze vragen zich af hoe het bedrijf ervoor staat en hoe goed de carrièrepaden op de lange termijn zijn uitgedacht.

Download de whitepaper!

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Hoe Werk Verandert 2.0
Download de gratis whitepaper