Logo
  • Download
  • 9 juni 2023

Hoe gaat jouw organisatie ‘Werkgebonden personenmobiliteit’ registreren?

Is jouw bedrijf voorbereid op de wet ‘Normerende Regeling Werkgebonden Personenmobiliteit’ met betrekking tot de CO2-registraties van je werknemers?
Beeld Hoe gaat jouw organisatie ‘Werkgebonden personenmobiliteit’ registreren?

Download

Type:
PDF-bestand
Grootte:
5 Pagina's
Download
Aangeboden door:
Syntegro

Vanaf 1 januari 2024 krijgen werkgevers met meer dan 100 medewerkers te maken met het ‘besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit’. Dat betekent dat er een verplichte rapportage komt van de gereden kilometers door werknemers, zowel van het woon-werkverkeer als van de zakelijke kilometers. Om de gegevens te kunnen rapporteren, moeten ze natuurlijk eerst door iedereen geregistreerd worden.

Lees hier meer over de nieuwe wet en hoe wij je verder kunnen helpen!

Syntegro is gespecialiseerd in Workforce Management. Wij bieden een oplossing voor tijdregistratie, personeelsplanning en projectregistratie. Wij leveren aan meer dan 2.000 tevreden klanten een uiterst flexibel systeem, geheel afgestemd op de wensen van organisaties. Niet voor niets zeggen wij: ‘Flexibility is in our nature!’

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.